EksplozivnoRevija 5D

EKSPLOZIVNO! Je »Q« teorija zarote ali zarja novega sveta?

Piše: Sara Zupan

Le kdo od nas si ne želi živeti v boljšem svetu? Kdo še nima dovolj vojn, trpljenja, bolezni in zla vseh oblik? Je svet brez vsega tega sploh mogoč? Q pravi, da je. Že od leta 2017 nam slika svet, v kakršnem bi si želeli živeti vsi. Toda kdo ali kaj je sploh Q?

Konec oktobra 2017, natančneje 28. 10. 2017, se je na spletni strani 4chan pojavila skrivnostna objava s strani Anonymusa, ki ni vsebovala ničesar drugega kot nekakšne kode. To je bil začetek novega fenomena. Objave s strani osebe, ki se je poimenovala “Q”, so se nadaljevale in pritegovale vse več pozornosti med tako imenovanimi “Anoni” – anonimnimi ljudmi, ki so spregledali laži glavnih medijev in začeli iskati resnico na lastno pest, z raziskovanjem informacij, ki so jih našli na internetu.

Kdo je v resnici “Q”, pravzaprav še vedno ni znano. Domneva pa se, da za tem imenom stoji skupina posameznikov. Q komunicira z ljudmi preko “Q-drops”, “kapljic”, namigov, ki jih je treba dešifrirati. Ti namigi slikajo boljši svet, svet brez zla, vojn in korupcije, svet, ki naj bi nastopil po “velikem prebujenju” (Great Awakening). Včasih so Q-drops kratke objave z le nekaj besedami in stavki, spet drugič so daljše z veliko informacijami. Marsikdaj so uporabljene kratice, včasih pa kombinacije črk in številk, ki jih je treba preurediti in dešifrirati. Predstavljena sta bila tudi Q-ura in Q-zemljevid.

Spominski center Johna F. Kennedyja iz zraka.

Q ni koda. Ne daje napotkov, kaj storiti, daje zgolj vprašanja, namige, uganke, mi pa moramo raziskovati, da najdemo odgovore. In tako pridemo do resnice.
Q objave so odprle okno v povsem nov svet, svet skrivnih združenj, tajnih služb znotraj večjih tajnih služb in tajnih poslov izjemnega pomena. Svetu vlada 1 % svetovne populacije. Ne naši politični voditelji, ne naši predsedniki, temveč zelo majhna skupina ljudi, znana kot Iluminati ali Kabala. Obstaja ogromen, skrajno zloben načrt o popolni nadvladi celotnega sveta. Navadni ljudje o tem ne vemo nič. Zjutraj vstanemo, gremo v službo, plačujemo račune in davke, gledamo televizijo in gremo spat. Naslednjega dne spet isto in tako vse življenje, ne vedoč, da se nad našimi glavami odvija bitka za popolno prevlado nad nami vsemi. To je bitka med dobrim in zlom.

Glavno sporočilo Q-ja je: “Zavihajte rokave in se lotite raziskovanja, dokopljite se do resnice. Odvija se vojna za popolno podreditev množic.” Vse vojne na svetu so samo del te večje vojne, sredstva za dosego tega cilja pa so tudi FED in centralne banke, preprodaja drog, nafte in ljudi. Edina ameriška predsednika, ki sta si prizadevala zrušiti elito, sta bila Abraham Lincoln in John F. Kennedy. Oba sta bila umorjena.

Mar ni zanimivo, da ima spominski center Johna F. Kennedyja obliko črke Q? In da je bilo reklo, ki ga uporablja Q – “Where We Go One, We Go All” (“Kamor gre eden, tja gremo vsi”) -, vgravirano že v zvonec na ladji Johna F. Kennedyja?

Q army (Q vojska)

John F. Kennedy je bil umorjen, ker je hotel razkriti Globoko državo in se je znebiti. Začeti je nameraval pri CII, tako kot Trump. Tudi on je vedel, da se je CIA spremenila v pošast, ki je ni več mogoče obvladati. Noben predsednik in nobena vlada se ji nista mogla več zoperstaviti. J. F. K. je izjavil: “Raztrgal bom CIO na tisoč koščkov in jih raztresel v veter.” Vendar ni vedel, v kaj se je podal. Nanj je bil izveden atentat.

Ameriški narod je globoko žaloval. John mlajši je odrastel in postal pravnik. Prisegel je, da bo maščeval svojega očeta in njegove morilce spravil pred sodišče, pa četudi bo moral za to spodnesti vlado. Leta 1999 je kandidiral za Senat New Yorka, tako kot Hillary Clinton. Bil je rojen za to, da postane novi predsednik ZDA, gladko bi zmagal. Vendar mu ni bilo usojeno. 16. julija 1999 je njegovo letalo strmoglavilo v ocean. Vsi trije potniki, John, njegova žena Carolyn in njena sestra Lauren, so v nesreči umrli. Njihova trupla so našli in kremirali. Ostanki so bili spravljeni v modrih Tiffany škatlah, preden so jih stresli v morje. Amerika je bila v šoku. Donald Trump prav tako. Z Johnom sta bila dobra prijatelja.

Ko je John umrl, je Donald prisegel, da bo dokončal njegovo misijo. Obljubil je, da bo morilce obeh Johnov, starejšega in mlajšega, privedel pred sodišče. Prisegel je, da bo “izsušil močvirje”.

Je John F. Kennedy mlajši živ? Je mogoče, da je insceniral svojo smrt, vedoč, da v nobenem primeru ne bi preživel gneva Kabale?

Edini način, da dokonča svojo misijo, je bil, da se potuhne. Razvit je bil véliki načrt, tekom dvajsetih let je bil vsak korak tega načrta premišljen in analiziran do popolnosti. Sestavili so tim z insajderji na vrhu, ki so bili pripravljeni za dosego cilja žrtvovati svoje življenje. Cilj: uničenje Kabale in osvoboditev ljudi. Puščali so ključe in namige, da bi informirali tiste, ki so že spoznali resnico.

Q – WWG1WGA

Trump je z ljudmi komuniciral neposredno, preko svojega računa na Twitterju, skorumpiranim vodilnim medijem se je izogibal. V vsakem govoru in vsakem tvitu je uporabljal šifre, ki naj bi jih Anoni razvozlali. Delal je pravopisne “napake”, kot je “CoVFeFe”. Beseda je v resnici kratica za spojino kobalta, vanadija in železa, ki čisti nečistoče iz omrežja 5G, preprečuje izčrpavanje kisika iz človeškega telesa na frekvenčni ravni in odstrani vse škodljive vplive omrežja 5G. S to besedo je Trump želel sporočiti, da je škodljivo sevanje 5G ne le odstranjeno, ampak tudi nadomeščeno z zdravilnimi frekvencami.

Nekoč drugič je Trump napisal besedo »hamberders« namesto “hamburgers”, s čimer je namigoval na ljudi, ki so še nižje od hudiča in ki počnejo stvari, ki bi se še samemu hudiču zdele zle (“berders”). Še eno “pravopisno napako” je zagrešil, ko je napisal “Smocking Gun” namesto “Smoking”, da bi pokazal na skrivne perverzne orgije Johna Podeste in njegovih prijateljev. (“Smocking” je izraz za barvanje telesa zaradi spolnega zadovoljstva.)

Trumpovo nerodno, nespretno vedenje je kazalo na njegovo zmago nad glavnimi pripadniki Kabale. Vsak gib, vsaka domnevna napaka, vsaka najmanjša podrobnost – vse je imelo višji pomen. Vse to je bila komunikacija z ljudmi.

Ko sta Donalda in Melanio Trump zakonca Obama sprejela v Beli hiši na prvi dan Donaldovega predsedovanja, je Melania Michelle dala darilo – spravljeno v modri Tiffany škatli. Poleg tega je Melania nosila moder Tiffany plašč, ki je bil identičen tistemu Jackie Kennedy.

Revija George, februar 1997.

Če vse skupaj malo bolje raziščemo, lahko začnemo sumiti, da je J. F. K. mlajši še vedno živ. Obstaja še en kazalec, da je mogoče zaigral svojo smrt. Septembra 1995 je ustanovil sijajno revijo George, ki je obravnavala politike in življenjski slog in katere urednik je bil sam. Naslovnica februarske številke iz leta 1997 je polna skrajno zanimivih namigov.

Naslovi člankov so “Platforma 2020: vodič za preživetje v prihodnosti”, “Bill Gates o dominaciji nad svetom”, “Obtožni dan: bo Hillary aretirana?” (!). Na naslovnici je celo nekaj, kar je podobno NLP-ju. Pod naslovom “Platforma 2020” lahko preberemo: “Pripnite si pasove in se dobro držite, dokler je George v časovnem stroju in se ne pojavi ponovno leta 2020.” Časovni stroj?

Če si sliko, na kateri je ameriška vojska, razporejena v obliki črke Q, ogledamo pobliže, lahko med vojaki opazimo nekoga, ki je oblečen drugače in bi prav lahko bil John F. Kennedy mlajši. Kmalu bomo videli, da nič ni tako, kot se zdi …

Ko je Donald Trump kandidiral za predsednika ZDA, se je kot njegov podpornik in prostovoljec pri njegovi kampanji pojavil zanimiv, skrivnosten moški. V javnosti se je predstavljal z imenom Vincent Fusca.

Videti je, kot da Fusca nima preteklosti. Nobenih starih slik, nobenega družinskega drevesa, ničesar. Pojavil se je tako rekoč od nikoder. Njegovo ime pomeni “conquerer of the dark” (“osvajalec teme”). Postavlja se vprašanje: bi lahko bil zamaskirani J. F. K. mlajši? Pogosto nosi klobuk Fedora, zelo podobnega, kot ga je nosil J. F. K. starejši. Zanimivo je, da se njegov nos spreminja. Enkrat je večji kot Johnov, drugič ne. Povsem mogoče je, da bi John občasno menjal videz, da bi dal namige Anonom; toda zakaj bi nekaj takšnega počel Trumpov oboževalec?

Potem je tu še skrivnostna dama med občinstvom na Trumpovih govorih, ženska, ki je vedno v bližini Fusce in ki je neverjetno podobna Carolyn Bessette-Kennedy, Johnovi soprogi.

Vincent Fusca

Q napoveduje: ko bodo FISA dokumenti objavljeni, se bodo zapečatene obtožnice odprle in sledile bodo aretacije. Q: “Wait until you learn who has been talking to you here.” (“Počakajte, da izveste, kdo v resnici komunicira z vami.”)

Svet se nahaja sredi največje spremembe vseh časov. Dolgo obdobje zatiranja množic je pri koncu. Še sanja se nam ne, kako veliko je vse to, kar se nam bo razkrilo, in kakšen vpliv bo imelo na celoten svet. Začeti je treba s svetovnim mirom. Dobesedno tako je Trump rekel novinarju, ki ga je vprašal, ali bi bil rad nominiran za Nobelovo nagrado za mir. Rekel je: “Nagrada bo mir na svetu.”

Si lahko zamislimo svet brez vojn? Smo tega sploh sposobni? Verjamemo, da so vojne nekaj normalnega, da je to pač del človeške vrste. Pa ni! Zatiranje ni normalno, revščina ni normalna, hrane je dovolj za vse! Problem je v nepravični, neenakomerni porazdelitvi sredstev, denarja in hrane. Davki niso normalni, tudi legalni niso! Trump je napovedal, da se bo znebil FED-a in več vrst davkov, tudi davka na dohodek. Davki so ilegalni in protiustavni. Obdavčenje = tatvina! Si lahko zamislimo, koliko denarja bi prihranili, če ne bi bilo več davkov? Si lahko predstavljamo, kako bi izgledala pravična porazdelitev vseh dobrin?

Vse to bo vplivalo tudi na rabo naših virov energije. Spomnimo se Nikole Tesle, slavnega genija in avtorja mnogih prečudovitih izumov na področju električne energije, magnetizma in fizike na splošno. Briljanten um, ki je želel svoj izum brezplačne energije deliti s svetom. A kaj, ko je bil tudi to hud trn v peti Kabale, ki je služila milijarde z nafto, premogom in drugimi fosilnimi gorivi. Tesla je bil aretiran, njegovo delo pa ukradeno. Vse njegove izume je zaplenila ameriška vlada. Največji genij vseh časov je umrl v bedi in lakoti, zavržen in pozabljen od vseh.

Carolyn Bessette-Kennedy in skrivnostna gospa v občinstvu z identičnim nasmeškom.

John Trump (1907-1985), Donaldov stric, je bil prav tako briljanten fizik, elektroinženir in izumitelj. Med drugo svetovno vojno se je pridružil National Defense Research Committee. Leta 1943, takoj po njegovi smrti, je pregledal in analiziral Teslove papirje. Tako je: Teslovi izumi čiste, brezplačne energije, antigravitacije in še mnogo drugega, kar je bilo skrito javnosti, ker je bilo brezplačno, so prišli v roke stricu Donalda Trumpa, ki ga je močno cenil in občudoval. Mogoče se tudi to vklaplja v Q-jev načrt?

V zvezi z Johnom Trumpom je še nekaj zanimivega. Ali vas ne spominja na nekoga zelo pomembnega v gibanju iskanja resnice? Bi lahko bil Julian Assange sin Johna Trumpa in bratranec Donalda Trumpa? “Koliko naključij, preden postane matematično nemogoče?” (Q)

John Trump

Ob vseh čudovitih izumih Nikole Tesle in Johna Trumpa nas ne bi smelo prehudo presenetiti, če bi izumili tudi časovni stroj. Če je mogoče ukriviti prostor, kar je vsekakor bilo v dometu Tesle, potem je mogoče tudi spreminjati čas. Če se kvantna fizika ne moti, če res lahko preskakujemo iz enega časovnega obdobja v drugo, paralelno, potem lahko tudi potujemo skozi čas. Lahko greste v preteklost ali prihodnost, spremenite določene stvari in se vrnete, ne da bi kdo karkoli opazil. Razen če pustite za sabo sledi … kot v reviji George. Videti je, kot bi bila izven svojega časa! Podobno je z napovedmi Q-ja o dogodkih, ki jih nihče ne bi mogel predvideti. Niti s kvantno teorijo verjetnosti ne.

Ali Q deluje na tak način? Z neposrednim poznavanjem prihodnosti? Skozi različna časovna obdobja in različne možnosti? Je to razlog, da je Trump še vedno živ? Ali tako Q-ju uspe predvideti točne številke in dogodke do minute in sekunde natančno, kot tiste šifre v Q-dropsih in na Q-uri? Je na tak način skrivnostni pisatelj Ingersoll Lockwood napisal dve knjigi o mladem baronu Trumpu in njegovih dogodivščinah na potovanju skozi časovno-prostorski portal? Prva knjiga je bila napisana leta 1889, druga pa štiri leta kasneje! Mladega barona Trumpa vodi človek po imenu Don, gospodar vseh gospodarjev. V knjigi so opisane vse trenutne aktualne teme: umazana politika in nepričakovani kandidat, omenjen je človek po imenu Pence, Rusija, celo točna lokacija Trumpovega stolpa. Leta 1889?! Za povrh je isti skrivnostni pisatelj napisal tudi knjigo z naslovom Poslednji predsednik. Njegovo ime najdemo celo na žepni uri znamke Ingersoll Trump! Točno takšno uro ima Beli zajec v pravljici Alica v čudežni deželi, na katero se Q pogosto nanaša. Potovanje skozi čas?! “Prihodnost potrjuje preteklost.” (Q)

Še eno referenco na potovanje skozi čas najdemo v filmu Star Track (Zvezdne steze), kjer se Q pojavi kot izvendimenzionalno bitje neznanega izvora, ki poseduje neizmerno moč nad časom, prostorom, zakoni fizike in samo realnostjo, in ima sposobnost, da vse to spreminja po svoji volji. Q je učitelj celotne človeške rase. Njegovo vedenje je pogosto grobo in vznemirjujoče, njegovi motivi so dvosmiselni. V filmu je “Q” tudi ime za celotno izvendimenzionalno raso.

Julian Assange

Nazadnje se Q nanaša tudi na Q-kontinuum, alternativno dimenzijo, ki je dostopna samo Q rasi in njihovim povabljenim gostom. Prava narava kraljestva naj bi bila iznad razumevanja “nižjih bitij”, kot so ljudje, zato je ljudem prikazano samo tisto, kar lahko razumejo, in samo na takšen način, kot ga razumejo, na primer bencinska črpalka sredi ničesar. (Ali pa revija George ali knjige Ingersolla Lockwooda?)

Svet, kot smo ga poznali, se končuje. Čaka nas nova doba miru, svobode, enakopravnosti in harmonije. Rojstvo zlate dobe, kot je opisana v vseh starih tekstih. Relativno kratko obdobje prehoda na začetku bo ljudem pomagalo, da se bodo lahko prilagodili novi paradigmi in novi energiji. Vse je pripravljeno, da se izvede. Nov bančni sistem, nov izobraževalni sistem za otroke, nov zdravstveni sistem brez strupenih kemikalij … Pomembno je, da ostanemo mirni in potrpežljivi ter da pomagamo ljudem okrog sebe, da se hitreje prebudijo. Q: “As long as you sleep, we will fight for you.” (“Dokler spite, se bomo mi borili za vas.”)
Kamor gre eden, tja gremo vsi!

Vir: dokumentarni film Fall of Cabal

Članek je bil objavljen v 1. in 2. številki Revije 5D.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE