Je »Q« teorija zarote ali zarja novega sveta?

Le kdo od nas si ne želi živeti v boljšem svetu? Kdo še nima dovolj vojn, trpljenja, bolezni in zla vseh oblik? Je svet brez vsega tega sploh mogoč? Q pravi, da je. Že od leta 2017 nam slika svet, v kakršnem bi si želeli živeti vsi. Toda kdo ali kaj je sploh Q?

Piše: Sara Zupan (1. del; 1/2)

Konec oktobra 2017, natančneje 28. 10. 2017, se je na spletni strani 4chan pojavila skrivnostna objava s strani Anonymusa, ki ni vsebovala ničesar drugega kot nekakšne kode. To je bil začetek novega fenomena. Objave s strani osebe, ki se je poimenovala “Q”, so se nadaljevale in pritegovale vse več pozornosti med tako imenovanimi “Anoni” – anonimnimi ljudmi, ki so spregledali laži glavnih medijev in začeli iskati resnico na lastno pest, z raziskovanjem informacij, ki so jih našli na internetu.

Kdo je v resnici “Q”, pravzaprav še vedno ni znano. Domneva pa se, da za tem imenom stoji skupina posameznikov. Q komunicira z ljudmi preko “Q-drops”, “kapljic”, namigov, ki jih je treba dešifrirati. Ti namigi slikajo boljši svet, svet brez zla, vojn in korupcije, svet, ki naj bi nastopil po “velikem prebujenju” (Great Awakening). Včasih so Q-drops kratke objave z le nekaj besedami in stavki, spet drugič so daljše z veliko informacijami. Marsikdaj so uporabljene kratice, včasih pa kombinacije črk in številk, ki jih je treba preurediti in dešifrirati. Predstavljena sta bila tudi Q-ura in Q-zemljevid.

Q ni koda. Ne daje napotkov, kaj storiti, daje zgolj vprašanja, namige, uganke, mi pa moramo raziskovati, da najdemo odgovore. In tako pridemo do resnice.
Q objave so odprle okno v povsem nov svet, svet skrivnih združenj, tajnih služb znotraj večjih tajnih služb in tajnih poslov izjemnega pomena. Svetu vlada 1 % svetovne populacije. Ne naši politični voditelji, ne naši predsedniki, temveč zelo majhna skupina ljudi, znana kot Iluminati ali Kabala. Obstaja ogromen, skrajno zloben načrt o popolni nadvladi celotnega sveta. Navadni ljudje o tem ne vemo nič. Zjutraj vstanemo, gremo v službo, plačujemo račune in davke, gledamo televizijo in gremo spat. Naslednjega dne spet isto in tako vse življenje, ne vedoč, da se nad našimi glavami odvija bitka za popolno prevlado nad nami vsemi. To je bitka med dobrim in zlom.

Glavno sporočilo Q-ja je: “Zavihajte rokave in se lotite raziskovanja, dokopljite se do resnice. Odvija se vojna za popolno podreditev množic.” Vse vojne na svetu so samo del te večje vojne, sredstva za dosego tega cilja pa so tudi FED in centralne banke, preprodaja drog, nafte in ljudi. Edina ameriška predsednika, ki sta si prizadevala zrušiti elito, sta bila Abraham Lincoln in John F. Kennedy. Oba sta bila umorjena.

Mar ni zanimivo, da ima spominski center Johna F. Kennedyja obliko črke Q? In da je bilo reklo, ki ga uporablja Q – “Where We Go One, We Go All” (“Kamor gre eden, tja gremo vsi”) -, vgravirano že v zvonec na ladji Johna F. Kennedyja?

John F. Kennedy je bil umorjen, ker je hotel razkriti Globoko državo in se je znebiti. Začeti je nameraval pri CII, tako kot Trump. Tudi on je vedel, da se je CIA spremenila v pošast, ki je ni več mogoče obvladati. Noben predsednik in nobena vlada se ji nista mogla več zoperstaviti. J. F. K. je izjavil: “Raztrgal bom CIO na tisoč koščkov in jih raztresel v veter.” Vendar ni vedel, v kaj se je podal. Nanj je bil izveden atentat.

Ameriški narod je globoko žaloval. John mlajši je odrastel in postal pravnik. Prisegel je, da bo maščeval svojega očeta in njegove morilce spravil pred sodišče, pa četudi bo moral za to spodnesti vlado. Leta 1999 je kandidiral za Senat New Yorka, tako kot Hillary Clinton. Bil je rojen za to, da postane novi predsednik ZDA, gladko bi zmagal. Vendar mu ni bilo usojeno. 16. julija 1999 je njegovo letalo strmoglavilo v ocean. Vsi trije potniki, John, njegova žena Carolyn in njena sestra Lauren, so v nesreči umrli. Njihova trupla so našli in kremirali. Ostanki so bili spravljeni v modrih Tiffany škatlah, preden so jih stresli v morje. Amerika je bila v šoku. Donald Trump prav tako. Z Johnom sta bila dobra prijatelja.

Ko je John umrl, je Donald prisegel, da bo dokončal njegovo misijo. Obljubil je, da bo morilce obeh Johnov, starejšega in mlajšega, privedel pred sodišče. Prisegel je, da bo “izsušil močvirje”.

Je John F. Kennedy mlajši živ? Je mogoče, da je insceniral svojo smrt, vedoč, da v nobenem primeru ne bi preživel gneva Kabale?

Edini način, da dokonča svojo misijo, je bil, da se potuhne. Razvit je bil véliki načrt, tekom dvajsetih let je bil vsak korak tega načrta premišljen in analiziran do popolnosti. Sestavili so tim z insajderji na vrhu, ki so bili pripravljeni za dosego cilja žrtvovati svoje življenje. Cilj: uničenje Kabale in osvoboditev ljudi. Puščali so ključe in namige, da bi informirali tiste, ki so že spoznali resnico.

Trump je z ljudmi komuniciral neposredno, preko svojega računa na Twitterju, skorumpiranim vodilnim medijem se je izogibal. V vsakem govoru in vsakem tvitu je uporabljal šifre, ki naj bi jih Anoni razvozlali. Delal je pravopisne “napake”, kot je “CoVFeFe”. Beseda je v resnici kratica za spojino kobalta, vanadija in železa, ki čisti nečistoče iz omrežja 5G, preprečuje izčrpavanje kisika iz človeškega telesa na frekvenčni ravni in odstrani vse škodljive vplive omrežja 5G. S to besedo je Trump želel sporočiti, da je škodljivo sevanje 5G ne le odstranjeno, ampak tudi nadomeščeno z zdravilnimi frekvencami.

Nekoč drugič je Trump napisal besedo »hamberders« namesto “hamburgers”, s čimer je namigoval na ljudi, ki so še nižje od hudiča in ki počnejo stvari, ki bi se še samemu hudiču zdele zle (“berders”). Še eno “pravopisno napako” je zagrešil, ko je napisal “Smocking Gun” namesto “Smoking”, da bi pokazal na skrivne perverzne orgije Johna Podeste in njegovih prijateljev. (“Smocking” je izraz za barvanje telesa zaradi spolnega zadovoljstva.)

Trumpovo nerodno, nespretno vedenje je kazalo na njegovo zmago nad glavnimi pripadniki Kabale. Vsak gib, vsaka domnevna napaka, vsaka najmanjša podrobnost – vse je imelo višji pomen. Vse to je bila komunikacija z ljudmi.

Ko sta Donalda in Melanio Trump zakonca Obama sprejela v Beli hiši na prvi dan Donaldovega predsedovanja, je Melania Michelle dala darilo – spravljeno v modri Tiffany škatli. Poleg tega je Melania nosila moder Tiffany plašč, ki je bil identičen tistemu Jackie Kennedy.

Če vse skupaj malo bolje raziščemo, lahko začnemo sumiti, da je J. F. K. mlajši še vedno živ. Obstaja še en kazalec, da je mogoče zaigral svojo smrt. Septembra 1995 je ustanovil sijajno revijo George, ki je obravnavala politike in življenjski slog in katere urednik je bil sam. Naslovnica februarske številke iz leta 1997 je polna skrajno zanimivih namigov.

Naslovi člankov so “Platforma 2020: vodič za preživetje v prihodnosti”, “Bill Gates o dominaciji nad svetom”, “Obtožni dan: bo Hillary aretirana?” (!). Na naslovnici je celo nekaj, kar je podobno NLP-ju. Pod naslovom “Platforma 2020” lahko preberemo: “Pripnite si pasove in se dobro držite, dokler je George v časovnem stroju in se ne pojavi ponovno leta 2020.” Časovni stroj?

Če si sliko, na kateri je ameriška vojska, razporejena v obliki črke Q, ogledamo pobliže, lahko med vojaki opazimo nekoga, ki je oblečen drugače in bi prav lahko bil John F. Kennedy mlajši. Kmalu bomo videli, da nič ni tako, kot se zdi …

 

(se nadaljuje … | Vir: dokumentarni film Fall of Cabal)

Članek je bil objavljen v 1. številki Revije 5D.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE