KolumneRevija 5D

Damjana Bakarič | Kdo je tisti, ki mu danes pravijo antivakser in ga sovražijo?

Antivakserji smo ljudje, ki razmišljamo. Imamo kritično distanco do vsega, kar slišimo in vidimo ter preverimo še druge plati zgodbe. Smo ljudje, ki vemo, kaj pomeni medijska konstrukcija resničnosti, o kateri sem pisala v prvi kolumni revije 5D. Antivakserji vemo, da so mediji propagandno orodje za glavno svetovno zgodbo, ki je kot enega izmed svojih elementov vsilila cepivo, ki to ni. Antivakserji se zavedamo, da je vse predstava z natančno določenim ciljem.

Piše: Damjana Bakarič

Vemo tudi, da sta Carnegie in Rockefeller, ki nista bila zdravnika, temveč bogata industrialca, najbogatejša v ZDA, okoli leta 1900 preko AMA (American Medical Association, ustanovljena 1847) vsilila alopatsko medicino, iz združenja pa vrgla vse osteopatske in homeopatske zdravnike ter medicino preprosto zato, ker niso bili dobičkonosni. Zavedamo se, da sta s tem vzpostavila čudežni triangel, ki prevečkrat ne pomaga zdravju ljudi, prinaša pa ogromne dobičke farmakomafiji: ZDRAVILA/OPERACIJE/RADIACIJA.

Smo v vojni!

Prav tako antivakserji zelo dobro vemo, da je alopatska/sodobna medicina ustvarila virus kot zunanjo grožnjo in vsilila rešitev, da potrebujemo armado, da ga uničimo. Vemo, da gre za model vojne medicine in idejo, da bolezen povzroča neznan sovražnik od zunaj, ki zahteva zdravila medicinske mašinerije (analogija z vojsko) – in to je naša edina možnost preživetja. Proti imaginarnemu sovražniku z imenom VIRUS se borimo s kemičnim orožjem in mašinerijo kot v vsaki vojni. In zdaj je vojna. Vse bolezni se, po ideji alopatske medicine, skrivajo v neznanem, prav zato, da smo ljudje lahko ubožčki, popolnoma odvisni od medicinskega sistema, ki nas bo rešil! To mašinerijo, ki, kot lahko vidimo, deluje izjemno dobro, sta zgradila Andrew Carnegie in John D. Rockefeller preko AMA. Po tem sta izkoreninila vse medicinske šole in ordinacije osteopatske in homeopatske medicine ter uveljavila svoje. Svoj program sta vsilila vsem medicinskim šolam, o tem lahko preberete v Flexnerjevem poročilu. Mi, antivakserji, to vemo. Ker raziskujemo, želimo vedeti več in znamo razmišljati s svojo glavo, hipnotiziranje prek množičnih medijev na nas nima učinka. Vodi nas ideja »follow the money«. Priporočam vam veliko zanimivega branja na mojem blogu www.berem.si.

Cepiva in zdravila POŠKODUJEJO!

Antivakserji vemo, da je FDA (Food and Drug Administration) v 60 odstotkih financirana s strani Big Pharme. Vemo, da je bila Big Pharma pred covidno krizo globoko v minusu in to, kako pomenljivo, ravno zavoljo številnih tožb zaradi stranskih učinkov cepiv in zdravil, ki so pobijala ljudi skozi vso zgodovino. Sedaj pa so v milijardnem plusu, do katerega so prišli v slabem letu! Vemo, da na svetu ne obstaja niti ena študija, ki bi dokazovala, da so cepiva učinkovita in da preprečujejo okužbe. Ne boste je našli, ker je ni. Veste, kaj je izgovor farmakomafije? Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke je leta 2014 zapisala: »Na področju javnega zdravja bi se negativne posledice morebitne neustrezne oz. napačne interpretacije razkritih dokumentov lahko kazale npr. v dejstvu, da bi posamezniki oz. večje skupine pričeli množično zavračati cepljenja.« Zakaj so tako zapisali? Ker so študije o varnosti in učinkovitosti cepiv, na podlagi katerih cepiva pridobijo dovoljenje za promet, varovane kot poslovna skrivnost. Nedostopne so tako splošni kot strokovni javnosti. Je treba še kaj dodati? (Več tukaj: Mateja Černič: Ideološki konstrukti o cepljenju, 2018.)

Antivakserji smo ljudje, ki se imamo toliko radi, da ne zaupamo zvarkom, ki nam jih skušajo na vsak način vbrizgati v telo. Ker vemo, da za noben smrtonosni virus, če bi vanj sploh verjeli, nihče ne potrebuje propagandne mašinerije in marketinga ustrahovanja v obliki psihičnega nasilja, maltretiranja, gaslightinga, čustvene manipulacije, zavajanja s številkami okuženih in umrlih, fizičnega nasilja, represije, uvedbe totalitarizma, odvzema pravic in svobode. Če nam v tej svetovni zgodbi z enakimi ključnimi besedami povsod po svetu govorijo resnico, zakaj se nas potem tako bojijo, da nas cenzurirajo? Se resnica boji laži? Ne. Laž pa se boji resnice. Vedno.

Antivakserji smo ljudje, ki nam je mar za svojo svobodo.

Ne dovolimo, da nas kdorkoli ustrahuje, ker vemo, da je to izguba svobode in suženjstvo. Antivakserji vemo, da ta nasilna zgodba o zunanjem virusu ni skrb za zdravje, temveč popolna preobrazba družbe, držav, sveta, ekonomije, monetarnega sistema in popolna uvedba sužnjelastništva. Antivakserji ne kupimo te lažnive in zlagane zgodbe, preprosto zato, ker ne pije vode. Zataknilo se je že s PCR testi. Predvsem pa poznamo napoved Billa Gatesa iz nastopa na Tedx-u leta 2015. Njegov paranoični govor o neznanem virusu, »na katerega nismo pripravljeni, zato se nanj moramo pripraviti, pobil pa bo ogromno ljudi!«. To je bila uvertura. Prašičja in ptičja gripa tudi. In to zdaj je največji svetovni eksperiment, nas, antivakserjev, pa je vedno več. Antivakserji so tudi med vakciniranimi. Tudi teh je vedno več. Vedno več jih je med učitelji, policisti, vojsko, policisti na mejah, prodajalkami in prodajalci, varnostniki, šefi podjetij, pravniki, sodniki, zdravniki. Veliko več nas je kot 30 odstotkov. In vedno več nas bo. Zato, ker se ne bojimo nikogar in smo na strani resnice. Resnica je kot žoga v vodi; nimaš šans, da jo potlačiš v vodo, vedno butne ven.

Mi, antivakserji, se zavedamo, da je razdelitev na cepljene in necepljene načrtovana, zato da smo lažji plen. Zato ne sodelujemo v vaši delitvi.

Če vas zanima več, obiščite moj blog www.berem.si ali moj youtube kanal.

 

O AVTORICI | Damjana Bakarič je komunikologinja, avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in pogumna srca. Je svetovalka za notranjo moč, pri tesnobi in izgorelosti. Vodi skupine in dela individualno. Kontakt: info@berem.si.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE