ZanimivostiZdravje

Čevelj, eden najbolj uničujočih izumov v človeški zgodovini

Ne boste verjeli, da eden najbolj uničujočih izumov v človeški zgodovini je – navaden čevelj. Čevlji so namreč eden največjih krivcev, da ljudje zbolimo za vnetnimi, avtoimunskimi in drugimi boleznimi. Kako in zakaj? Poglejmo …

Najnovejše znanstvene raziskave kažejo, da gumijasti podplati popolnoma blokirajo vse elektrone, ki varujejo in hranijo ves planet, vključno z nami. Ko z bosimi nogami stopimo na tla, še posebej, če stopimo na kamen, se s svetlobno hitrostjo napolnimo s prostimi elektroni, ki nam jih planet radodarno daje ves dan in noč, vsak dan in noč. V trenutku, ko se obujemo, pa se vse ustavi.

Težko je verjeti, a čevelj je eden izmed izumov, ki ne koristi našemu zdravju.

Ko torej hodimo obuti v čevlje, se komunikacija z zemljo popolnoma prekine. Seveda pa obstaja učinkovit način, da ponovno vzpostavimo to povezavo med zemeljskimi elektroni in nami ljudmi, in to je – da spet hodimo bosi.

Zemeljski elektromagnetni plašč je tako močan, da nas, ko stojimo na njem, samodejno razelektri od statične elektrike, ki se v nas nabira iz mobilnih telefonov, fotoaparatov, računalnikov… Dovolj je že, da petnajst minut na dan hodite bosi po tleh, sedete na kamen, skočite v morje, jezero ali reko in vas varuje naravni elektronski ovoj Zemlje.

“Ljudje hodijo okoli nas odmaknjeni od realnosti in z mislimi v oblakih. Seveda, ker niso ozemljeni, saj je med njimi in podlago gumijast podplat”, plastično ponazori izgubljeno vez med nami in kozmično energijo dr. Sladjana Velkov, avtorica zgoraj navedenega ‘odkritja’, sicer pa ena redkih in ena prvih zdravnic, ki je ugotovila, da sodobna medicina v resnici ne zdravi, zato je sama že pred več kot 15 leti dala ‘odpoved klasični medicini’ in že dolga leta v korist človeštva deluje samostojno, glede na svoje raziskave in raziskave svojih zdravstvenih kolegov ter znanstvenikov, ki so zatrti s strani sedanjih (lažnivih) medijev in podkupljene stroke.

Kdo je dr. Sladjana Velkov?

Dr. Slađana Velkov je svojo samostojno pot začela kot zdravnica in zagovornica naravne imunosti. Rodila se je v Skopju, odrasla je v Srbiji, kjer je tudi študirala medicino v mestih Niš in Skopje. Po diplomi je delala za Združene narode v Makedoniji, nato pa kot splošna zdravnica na urgentnem oddelku v Vranju ter kot zdravnica in menedžerka za razvoj medicine v Kuvajtu.

V zadnjih letih je potovala po svetu, prirejala brezplačna izobraževanja in predavanja o samozdravljenju s surovo hrano, pomenu sonca in naravnem načinu življenja. Je tudi najglasnejša zagovornica ukinitve obveznega cepljenja, za kar je v Srbiji aprila 2014 sprožila podpisovanje peticije. Trdi, da je povezava med cepivi in boleznimi čedalje bolj očitna, in opozarja starše, naj prevzamejo odgovornost za svoje otroke in se ne zanašajo zgolj na zdravstvene ustanove in zdravnike.

Poleg tega je v svojih predavanjih in intervjujih izpostavila, da mnogi zdravniki in znanstveniki menijo, da je vsaj 70 odstotkov današnjih bolezni posledica cepiv. S stališči, da povezava med cepivi in boleznimi, kot je avtizem, postaja čedalje bolj očitna, je postala prepoznavna in vplivna osebnost na področju naravne medicine in samozdravljenja. Dr. Slađana Velkov je torej zdravnica, ki se je odločila slediti svoji poti in javno spregovoriti o pomenu naravne imunosti, prehrane, sonca ter škodljivosti cepiv.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE