Beseda uredniceRevija 5D

Beseda urednice #006: Bodimo skrajno pozorni na svoje misli …

Piše: Sara Zupan, urednica 5D

Jo čutite? Jo vidite? Nova Zemlja je naša nova realnost. Pa ne tista, ki so nam jo tako širokopotezno in samovšečno pripravljali tisti “tam zgoraj”. Ne, njihovi načrti ne bodo uspeli. To se preprosto ne more zgoditi. Zato, ker Življenje vedno najde pot in ker Dobro vedno zmaga. Tisti, ki živimo s to zavestjo, se nimamo česa bati. Lahko smo popolnoma mirni in osrediščeni v sebi, v svojem Bistvu, ki ga lahko zdaj, v teh časih, še toliko lažje začutimo in ozavestimo.

Čas je, da se vrnemo k sebi in k naravi. Da se spomnimo vsega, kar smo pozabili, zakopali nekam globoko, globoko pod številne plasti balasta, naložene skozi stoletja in tisočletja samopozabe, suženjstva, zatiranja, programiranja, indoktrinacije in vsesplošnega vlečenja čim dlje stran od bistva življenja in resnice o nas samih. Pozabili smo, kdo smo in kaj je naš namen, naše poslanstvo v tem obstoju. Tako ZELO smo se oddaljili od bistva, da je zdaj naša pot nazaj k njemu temu primerno naporna in trnova. Vendar se splača. In ne pozabimo, da lahko ogromno sami pripomoremo k temu, da čim prej dosežemo cilj.

Kar bomo imeli v glavi, to bomo prej ali slej videli tudi zunaj sebe. Zato bodimo skrajno pozorni na svoje misli, saj se tam začne in konča vse. Ne moremo pričakovati lepote življenja, ljubezni in sreče, če tega ne nosimo najprej v sebi. Ne moremo se zanašati na pomoč kogarkoli zunaj sebe, dokler si sami ne nudimo vsega, kar potrebujemo. Vse, kar potrebujemo, pa je V nas. Vedno je bilo in vedno bo.

Ta izvod revije je možno kupiti v naši spletni trgovini (povezava).

Pred vami je že 6. številka revije 5D. Komaj verjamem, da mineva že pol leta, odkar sva s soustvarjalcem začela pripravljati 1. številko. Že zdaj se veselimo prve obletnice. Si upamo razmišljati, kako bo takrat? Morda bo že vse drugače … Upajmo, da bomo prvo obletnico revije slavili v povsem drugačnem vzdušju.

V septembrski številki ponovno precej prostora namenjamo temi cepljenja, ki še vedno zahteva našo pozornost in skrajno resno obravnavo, saj se genocid nad človeštvom še ni končal. Le od nas je odvisno, kdaj se bo. Tokrat smo zbrali pričevanja ljudi, ki so po cepljenju utrpeli (tudi hude) nezaželene stranske učinke, biotehnolog Blaž Filipič pa nam je predstavil strokovne poglede na vso situacijo ter dokaze o neučinkovitosti cepiv in testov. Zdravniške obravnave sta se dotaknila medicinska sestra Lili Remec in Stoyan Svet. Z Matejo Žlogar smo se v intervjuju, ki smo ga napovedali že v prejšnji številki, pogovarjali o pozabljenih starih védenjih, vračanju k naravi, energijah in odnosih. O trenutni situaciji so spregovorili še znani pevec Werner, Anton Komat in Tomaž Grom. Tukaj pa je ponovno tudi rubrika Modre misli, ki smo jo morali v prejšnji številki zaradi pomanjkanja prostora žal izpustiti.

Turistična rubrika vam bo ponovno lahko v pomoč pri iskanju primernega kraja za dopustovanje, kjer so dobrodošli VSI gostje, tudi netestirani in necepljeni. Nadvse nas veseli, da lahko tokrat predstavimo nekaj več ponudnikov kot v prejšnjih številkah.

Kot vselej se tudi tokrat zahvaljujemo vsem svojim že “stalnim” sodelavcem.

Cenjene bralke in bralci, želimo vam prijetno branje pa tudi čim bolj zavestno preživljanje življenja – iz trenutka v trenutek, iz dneva v dan naj bo z vami visoka zavest o smislu življenja, o vas samih in o vašem mestu pod soncem. Vsi ga imamo. In z razlogom smo se znašli tukaj in zdaj, v teh tako prelomnih trenutkih na tem planetu. Izkoristimo jih v polnosti, s polno zavestjo. Predvsem zato, da si pozneje ne bomo mogli ničesar očitati.


Ta izvod revije je možno kupiti v naši spletni trgovini (povezava).

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE