Claudia AndromedasKolumne

KOLUMNA | Claudia Andromedas: Gremo nakupovat … ‘Matrix tržnica’ ponuja veliko …

Piše: Claudia Andromedas

Res je. Ponudba je ogromna. Cene astronomske. Vse pod pretvezo: “Se pač ljubim, zavedam se svoje vrednosti, moje storitve so drage!” Pol ure kanalizirane energije luči ( kar je v bistvu kvazi luč, oziroma polarizirana luč tega sistema!) stane toliko in toliko. Mnogi so se ujeli v začarani krog iluzornega iskanja rešitve v okviru sistema matrice.

Delajo na sebi, na svojem razvoju, se čistijo, odpirajo čakre, poslušajo vodnike… pozabili so, da Resnični, Pravi, Originalni Del Nas NE RABI NIČ! Samo ZBUDITI SE MORA! To je vse!

Ponudba je pestra. Hodiš po supermercadu matrice, ter nabiraš… Vse je tako mikavno, zanimivo, prepričljivo, obetavno… sicer precej drago… če je drago… je sigurno upravičeno! Gremo torej v nakup!

Kako velik izbor “duhovnih dobrot!”

Pa poglejmo, kaj nas nagovarja: Kanaliziranje? Bitja “luči” govorijo… Zanimivo, kaj neki mi bodo povedala?

Sveta geometrija? Lepo narisana, vendar še zdaleč ni sveta! Numerologija? Uuuuff, naj verjamem v moč, ki jo imajo številke! Aktivacija DNK? Zanimivo, obetajo se mi mnogi duhovni darovi!

Angeli, vodniki? Zmeraj na dosegu, zmeraj božansko ustrežljivi? Kundalini? Wov, vredno aktivirati!

Delo z frekvencami? Pravijo, da dviga v Nebesa? Aktivacija čaker? Za lepši in boljši energetski pretok…

Skupinske meditacije? Aktivacija merkabe? Astralna potovanja? Dimenzionalna potovanja? Portali? Reiki? Hipnoze? Družinske konstelacije? Razne zdravilne tehnike? Kriya joga? Mantra joga? Ravna Zemlja? Uuuuff, tega je veliko, zelo veliko… In vse tako lepo diši… po zapeljivi in zelo dragi New Age duhovnosti!

Draga Esenca! Vse to in še marsikaj so samo distrakcije tega sistema – matrice, da se ukvarjamo z vsemi mogočimi stvarmi, ki pod krinko “duhovnosti in luči” služijo v bistvu matrici; vlečejo nas v igro, ostajamo v njej… Igramo!

Tema je pretkana, ve, da se Esence prebujamo, zato išče načine, da nas zmoti v veličastnem procesu odpiranja oči zavesti! Ko zavest postane navzočnost, so vse vabe lažne duhovnosti v trenutku razsvetljene z Lučjo Resnice. Izza navidezne pozlačenosti oko zavesti jasno vidi ozadje – lovke teh čudovitih tehnik in pripomočkov za “duhovni razvoj!”

Smo veličasten izraz božanske popolnosti. Zzavest – esenca je bila, je in bo zmeraj popolna! Ne rabi razvoja v okviru časa in prostora. Rabi prebuditev in osvoboditev, da izraža absolutno suverenost v neskončnosti!

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE