Beseda uredniceRevija 5D

Beseda urednice #002: Vsa potrebna moč je – v nas!

Piše: Sara Zupan, urednica 5D

Pred vami je že 2. številka nove revije, ki si drzne pisati o temah, o katerih drugi mediji (še) molčijo. Hvaležni smo vam za prve navdušene pohvale pa tudi dobronamerne kritike. Veseli smo vsakega odziva, saj se le tako lahko izboljšamo in napredujemo na način, ki je vam kot bralcem najljubši in najbližji.

1. številko smo natisnili v 500 izvodih, ki so bili kmalu razprodani. Zraven smo podelili tudi 100 knjig Hipokrat je bil kuhar. S tem smo na simboličen način posadili 100 semen znanja in 500 semen resnice. Zdaj pa mora le še čas narediti svoje, da ta semena vzklijejo – za kar je prav zdaj najboljši čas. Vedite, da so semena še na voljo, in želimo si, da jih sadite z nami še naprej. Da skupaj naredimo to deželo spet “raj pod Alpami” … deželo srečnih ljudi.

Živimo v neverjetnih časih. Morebiti človeštvo, odkar je na Zemlji, sploh še ni doživljalo tako bizarnih časov. Staro, neuporabno, škodljivo se ruši in propada. Sesulo se bo kot hišica iz kart. Obenem že nastaja novo, ki sicer še ni povsem vidno, se ga pa da čutiti. Novi svet se ČUTI. Čuti se v vsaki pori, v vsaki celici bitja. Mnogi ga čutimo. Mnogi smo vse življenje čakali na ta trenutek – ko bomo ta novi svet začutili. In zdaj, ko je tu, na dosegu roke, smo presrečni. Ne zmoremo opisati svojih občutkov.

Revijo 5D št. #002 je možno dobiti le še v .pdf obliki in sicer na tej povezavi.

Hkrati se lahko dobro vidi, kateri so tisti, ki niso pripravljeni na novi 5D svet. Prepoznamo jih po oklepanju starega, preživelega. To so tisti, ki si želijo samo to, da se vse spet vrne v “normalo”. Za to so pripravljeni narediti marsikaj. Tudi prodati svoje zdravje in življenje. Bojijo se. Ne morejo se znebiti strahu. Ni prav, da jih obsojamo. Izbrali so si pač drugačno pot. Vseeno pa bi jim bilo lažje, če bi se zavedeli, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo. ŠE DOBRO, da ne bo. Nikoli več se ne bomo vrnili nazaj v “normalo”. Ker če je bilo tisto normalno, potem ta trenutek mirne duše spakiram in se nikoli več ne vrnem na ta planet. Toliko trpljenja, bolečine, toliko prelite krvi, žalosti, muk in agonije! Je TO normalno? Res lahko preprosto odmahnemo z roko, si zakrijemo oči in gremo z glavo skozi zid v prizadevanju, da bi živeli spet po starem, rekoč, da je bilo tisto normalno??

Normalno šele prihaja in bo popolnoma drugačno od tistega prej. In kako lepo je vedeti, da nas je vedno več, ki se tega zavedamo. Kako lepo je vedeti, da so na svetu ljudje, ki čutijo povsem ENAKO!

Ponosna in hvaležna sem, da tudi v tokratni številki gostimo takšne ljudi. Ljudi, ki so odvrgli strah, ker vedo, da je vsa potrebna moč V NJIH. Ljudi, ki se borijo za resnico in pravico. Ljudi, ki delajo v dobro vseh vrst na tem planetu, ne le človeštva. To so ljudje, ki so presegli sebe in spoznali temeljno resnico: da smo VSI ENO. In kamor gre le eden od nas, tja gremo vsi.

Želim vam nadvse prijetno branje in naj vas Ljubezen napolni do zadnjega kotička.


Revijo 5D št. #002 je možno dobiti le še v .pdf obliki in sicer na tej povezavi.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE