Aktualno

UROŠ BREZAVŠČEK: Vsi na volitve, tokrat je možna sprememba, zaupaj ljudem iz ljudstva, da vrnemo državo in oblast ljudstvu!

Le še 4 dni nas loči od volitev, kjer bomo izvolili 90 novih (med katerimi bodo tudi stari) poslancev za Državni zbor. Vsaka stranka se po svoje trudi, da bi pridobila volivce na svojo stran, enim to uspeva bolje, drugim slabše. Glede na javnomnenjske raziskave bodo mesta v parlamentu zasedale podobne stranke, kot do sedaj, prav pa bi bilo, da bi dobili možnost, da odločajo o prihodnosti naše države tudi drugi. Letos je namreč izbira res velika …

Nekaj veganov, ki tudi kandidirajo za preboj med poslance oz. v parlament, smo povprašali, kakšen volilni rezultat napovedujejo …

Uroš Brezavšček, kandidat za poslanca na listi ZSi:
 • Napoved rezultata:
 1. ZSi 25%,
 2. SD 13%,
 3. SMC 9%,
 4. LMŠ 8%,
 5. Levica 7%,
 6. DeSUS 6%,
 7. SDS 6%,
 8. NSi 4%,
 9. SLS 4%,
 10. ZAB 4%,
 11. Pirati 3%,
 12. DD 2%,
 13. LNBP 1%,
 14. ZS 1%,
 15. SNS 1%,
 16. GAS 1%,
 17. RESET 1%,
 18. ZD <1%,
 19. SSN < 1%,
 20. ZL <1%,
 21. ZD <1%,
 22. GSN <1%,
 23. SLOGA <1%,
 24. NS<1%,
 25. Solidarnost <1%.
 • Kaj pričakujete od nove vlade v 4-letnem mandatu?

Pričakujemo, da volivci na teh volitvah ne bodo več nasedali praznim obljubam tistih, ki so jih tako dolgo profesionalno tlačili in izkoriščali njihovo zaupanje. Iz nastopov ZSi in iz našega programa je razviden ljudski, a resen pristop do problemov v Sloveniji. Smo edina stranka, ki upa zagovarjati vladavino ljudstva – ljudovlado, pravico na sodišču – staro pravdo, skrajšanje delovnika iz 40 na 30 ur in mnogo drugih ukrepov, vključno s pripravo naše družbe na prihod robotske revolucije z umetno inteligenco.

Po predvolilnih obljubah starih strank, bi moralo zavladati blagostanje. A mi se ne slepimo, vemo, da moramo mi, ki hočemo braniti interese ljudstva, priti v Državni zbor in vlado. Kar koli bi stare stranke dale, bi nekje drugje vzele, to nas uči zgodovina. ZSi bo reševala probleme in si ne bomo zatiskali oči pred ničemer in pred nobenim vprašanjem, tako kot bi že vedno moralo biti. Naš program: ZSi volilni program 2018 Pozivamo, VSI NA VOLITVE, tokrat je možna sprememba, zaupaj ljudem iz ljudstva, da vrnemo državo in oblast ljudstvu. Gibanje Zedinjena Slovenija.

VIDEO: Uroš Brezavšček v svoji predvolilni kampanji

Spet sem bil na terenu a tokrat ne sam, pomagal mi je Rok Melink …skupaj sva lepila plakate in delila letake ;). Gibanje Zedinjena Slovenija se trudi, da bi bili čim bolj vidni, pomagaj nam in deli kakšne objave s svojimi prijatelji. Če nam bo uspelo, nam bo samo skupaj.

Objavil/a Uroš Brezavšček dne 27. maj 2018

Na terenu lepim za boljšo prihodnost ! Gibanje Zedinjena Slovenija

Objavil/a Uroš Brezavšček dne 23. maj 2018

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE