Akcija!

Za radovedne, studiozne in življenjske sladokusce

108,80 39,00

Čtivo za več mesecev – za radovedne, studiozne in življenjske sladokusce.

1.) Knjiga Zlokovidni časi

… je v obliki dnevnika zapisana avtorjeva prva izkušnja bolnišničnega zdravljenja zaradi covidne in bakterijske pljučnice (bolnišnična okužba), zaradi česar je v bolnišnici prebival 17 dni. Kako smo kot družba preživeli covidne čase in zakaj jih Ivan imenuje »zlokovidne«? Kaj lahko sami naredimo, da zmanjšamo možnost okužbe in se hitreje pozdravimo? Ali se bo in v kakšni obliki covidna propaganda in medicinsko-farmacevtsko ter državno nasilje nadaljevalo? To so vprašanja, na katera avtor ponuja konkretne in koristne odgovore.

2.) Roman Zapiski skulirane sladostrastnice

… nadaljuje zgodbo romana Zapiski nore sladostrastnice, ki ga je Sara Zupan izdala leta 2018. Nadaljevanje je bilo napisano takoj za izidom prvega romana, a je svetlobo dneva ugledal šele maja 2022. Junakinja Živa, ki smo jo v prvem delu spremljali kot študentko književnosti, se v tej knjigi znajde pred novimi, resnejšimi življenjskimi izzivi, je nekoliko starejša in bržkone tudi bolj odrasla. Pa je res?

3.) Komplet revij 5D (11 revij; od št. 3 – 13)

Revija 5D je v svojem kratkem času izhajanja predala slovenski javnosti več koristnih informacij kot vsi režimski mediji skupaj. Ponudili smo vam informacije, ki so marsikomu spremenili pogled na covid situacijo, marsikomu pa celo pogled na življenje. Odpirali smo tudi številne druge tabu teme, ki bodo večini ljudi še nekaj časa ostale prikrite.

Privoščimo vam dober nakup!

Branje ponujenih vsebin je privilegij, ki bogati.

9 na zalogi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Za radovedne, studiozne in življenjske sladokusce”
CLOSE
CLOSE