Nalepke za na steklenice

Vsebina steklenica je definitivno bolj pomembna od njene zunanjosti, a tudi zunanjost ni tako zanemarljiva. Če bo oče podaril steklenico soka ali domačega kisa otroku, je izgled steklenice povsem nepomemben …, če pa bo podjetnik podaril isto stvar svoji stranki, bo steklenica predstavljala obraz podjetja, ki pa seveda niti pod razno ne sme biti nedovršen. 

Tisk, izsek in apliciranje etiket

Kako poteka tisk in izsek etiket?

Tisk etiket izvajamo na roli ali v polah. Etikete na poli (mat, semi mat ali sijaj) tiskamo do maksimalne dimenzije 320 x 480 mm, katere pa se lahko po želji razrežejo na željeno dimenzijo. Etikete, stiskane na roli, stranki izsekamo na željeno obliko/dimenzijo brez dodatnih stroškov. Tako izsekane in navite etikete na kolutu so pripravljene za ročno ali strojno apliciranje na izbrane artikle. Pri tisku uporabljamo premazne ali nepremazne papirje kot tudi polipropilen (PP).

 

Kako poteka izsek etiket?

 

Kako poteka apliciranje etiket – na valjasto embalažo?

Primerina etiketirka serije AP (osnovna 360e ali naprednejša 362e) je odlična rešitev za polavtomatsko etiketiranje na valjasto embalažo, vključno s steklenicami, pločevinkami, kozarci in tubami. Etikete prilepimo brez gub, kar daje vašim izdelkom profesionalni videz.

 

Kako poteka apliciranje etiket – na ravno embalažo?

AP550e je polavtomatska etiketirka, ki hitro, enostavno in natančno lepi etikete na različne oblike ravnih embalaž raznih izdelkov, kot so pravokotne ali koničaste steklenice, škatle, vrečke, pokrovi, pločevinke in še veliko več. Nalepke so nalepljene naravnost, brez gub in mehurčkov, natančno na željeno lokacijo, zato imajo končni izdelki zelo profesionalen izgled.

 

Cenik:
količina / tisk mat / sijaj polipropilen
do 100 kom 30,00 32,40
do 200 kom 36,60 39,53
do 300 kom 40,90 44,17
do 500 kom 54,20 58,54

OPOMBA: Cene ne vključujejo 22% DDV in veljajo za srednje velike nalepke (dimenzij ca 80 x 100 mm; Primer: modra frankinja v Galeriji).

Doplačila:

  • oblikovanje / grafična priprava: 20€
  • dostava: po ceniku Pošte Slovenije (razen pri osebnem prevzemu)

Cene vključujejo:

  • izbrano število nalepk
  • oblikovanje / grafična priprava
  • dostava na vašo lokacijo

Pošljite povpraševanje ali naročilo!

Galerija (slike so simbolične):

CLOSE
CLOSE