Kako uporabiti nedrček, da se ne bodo videle naramnice?

Industrija dela/proizvaja točno tisto, kar želi tržišče. Najprej nam, da nas razdražijo, pokažejo sliko ‘idealne’ ženske ali moškega, nato pa ponudijo tisoč in en produkt, katerega bi naj kupili, če hočemo izgledati tako, kot oni. Mi pa, v želji, da bi bili kar najlepši, nasedamo na te ‘finte’. Nam je treba tega?

Podobno famo so ustvarili z ženskim oprsjem, ki bi naj po njihovih ‘smernicah’ moralo stati pokonci. Ženske se trudijo, da pridejo do teh ‘idealov’, z nakupom najboljših in najdražjih nedrčkov, tudi s telovadbo, celo z operacijami, le redke pa se vprašajo, čemu je sploh potrebno nasedati provokacijam in imeti oprsje kot mladenke v najboljših letih.

Se še zavedamo, čemu sploh služijo prsi?

Neka gospa je nekoč izjavila, do so njene prsi njena last in da ji je prav vseeno, kako izgledajo. Predvsem pa, dodaja, da so svojo nalogo odlično opravile, saj so nahranila kar šest otrok. Se še vedno sprašujete, kar je bistvo ženskih prsi? Od kod izhaja drugo ime za prsi – dojke? Iz dojenja?

So prsi namenjene zato, da dajo otroku hrano ali da se jih dviguje pod brado (in z njimi draži moške)? Odločite se same, drage dame, vedite pa, da je lepota minljiva in da vas mora moški ljubiti, tudi če prsi izgledajo ‘slabše’. Mimogrede, obstajajo tudi moški, ki imajo raje naraven položaj prsi, četudi so malo nižje, kot bi sicer ‘morale’ biti. Zgolj v razmislek …

“Jaz svoji že odkar sva skup govorim, da mi je najbolj všeč brez … Pa še njo ne bi ‘vezalo’, pa ga še kar nosi. Sama sebe matra. Zakaj? Pojma nimam. Ker se tako nosi. Ker je nekdo rekel, da se to nosi.” (Vir: fb)

Ženske, ne obremenjujte se, na svetu obstajajo tudi druge stvari. Bodite lepe zase in imejte rade tiste, ki vas sprejemajo take, kot ste. Srečo pa raje najdite v naravi, živalih, reki, gorah, itd … Srečno!

Zdaj pa k trikom (za tiste, ki ‘to’ še uporabljate):

Ep.19: Bra hacks every girl should know!

These bra hacks will make your life so much easier!?Music: Joakim Karud

Objavil/a Beauty Hacks dne 17. februar 2018

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE