Intervju s 1. ženom koja nije globohomo

Pitanja postavio: Ivan Pernar

 

 • Za početak možeš li reći koju riječ o sebi i koliko si dugo na kanalu?

Pozdrav tebi i tvojim čitateljima.
Moje ime je Milena, imam 44 godine, završila sam veterinarski fakultet, no radim nesto potpuno drugo i nevjerovatno. To bi bilo predugo da pišem sada (nadam se da ćemo imati prilike pricati o tome jer Hrvatsku treba osloboditi od svih tih paktova i ugovora).

 • Kakve vrijednosne sudove mediji danas nameću ženama?

Mediji nameću strah. I muškarcima i ženama. Nameće se jedan nezdravi egocentrizam i konstantni strah za samog sebe (osobito strah za zdravlje).

 • Kako ti se čine današnji muškarci?

Na to pitanje moram sa žaljenjem odgovoriti da ne vidim muškarce, nego slabiće. Nema srca, nema hrabrosti i časti (ovo je osobito za one rođene od 90-tih na dalje). Konkretno u HR ne vidim muškarce koji su se spremni boriti (ne mislim na puške i bombe) za sebe i svoj teritorij. Većina samo pasivno promatra sve ovo.

 • Kada čitaš moje objave u kojima provociram globohomo ekipu, kakve to emocije budi u tebi?

Baš zbog toga i čitam tvoje objave. Usput, gledam mozeš li ti prerasti u stvarnog vođu naroda. I, naravno, mogu li ti pomoći s ovim što radim.

 • Što misliš o muškarcima koji se cijepe?

To je problem stava i nedostatka Volje jer je Srce slabo. Upravo zbog takvih je odgovor na 3. pitanje kakav je.

 • Koja je po tvom sudu najveća zabluda kojoj robuju žene?

Zabluda kojima robuju žene je mnogo. Jedna od najvecih je emocionalna ovisnost pa to onda vodi u + i – ekstrem. Opet, smatram da je razlog tome strah kojeg mediji potenciraju do krajnjih granica što izaziva totalnu nesigurnost u to kako izgledaju, kako se osjećaju, što je normalno, a što ne, što da jedu, kako da se oblače, jesu li obavili sve lječničke preglede, …. u nedogled je sve usmjereno prema van i robuju sistemu na svim razinama.

 • Što bi poručila mladim ženama koje će tek postati majke?

Poručila bi ženama i budućim majkama da se usmjere na osjećaj unutra. Nije istina sve što pročitaju. U ovoj informacijskoj kaljuži jedino rješenje je poslušati Srce. Prije bilo kakve odluke o cijepljenju i liječenji djece (i sebe), o ishrani pa i samom odgoju neka se dobro informiraju sa svih strana. Upravo su one važne za to kako ce izgledati budućnost, hoćemo li se cijepiti svaki mjesec, biti puni čipova i imati aplikacije koje će stalno obavještavati o nečemu što se događa s vašim i tijelom bebe.

NE dozvoliti da netko drugi kopa po tijelu i osobito da ne ubacije u njega nešto.
Većina doktora, nažalost, ne zna što točno sadrže vakcine i većina lijekova. Isto vrijedi i za veterinare.

 • Zašto mišljenje žena poput tebe ne možemo vidjeti u mainstream medijima?

Odgovor na to je očigledan: naše mišljenje ne odgovara tvorcima sistema i vlasnicima medija. Njima je interesantnije raditi intervju s promiskuitetnim homoseksualcem koje se zarazio majmunskim boginjama. Sad postaje sve jasnije da je zadatak medija da civilizacija postane bolesna, devijantna, nemoralna, ovisna i koordinirana totalno iz vana. To ukratko znaci da je zadatak da se izgubi kontakt sa samim Stvoriteljem totalno, a on je u centru naseg bića, ne tamo negdje. Kad to ne možeš osjetiti i čuti (poznato kao savjest), onda si pod totalnom kontrolom nečega izvana. A što ili tko je to?

 • Koju poruku bi htjela poslati globohomo ekipi koja nas prati?

Globohomo ekipa? Što to uopće znači? Ako takvi postoje na ovom kanalu, poručila bi im da dobro osjete razlog zbog čega se takva devijantna agenda gura. I naravno, da razmisle o pitanju, što je sljedeće nenormalno i bolesno što će prihvatiti? Da li su se samo tako spremni odreći svog tijela i ako da, kome ga to predaju?

 • Da nemaš muža, a da osoba poput mene ima ženu, a imajući u vidu da osoba koje razmišljaju poput mene nema puno, bi li radije imala globohomo muža (koji je za cjepiva, za Zelenka, jede šećer i bijelo brašno, ima amalgamske plombe itd.), ili dijelila nekog poput mene s drugom ženom i zašto?

Nemam problem s tim. Imam partnera 11 godina i često nisam bila jedina žena. Ono što sam doživjela sa svojim partnerom i što još uvijek živim htjela sam da dožive i druge žene. Jednostavno, kad te netko ispuni potpuno nema razloga za sebičnost i posesivnost. Što se mene tiče, ja sam potpuno monogamna i lojalna. Ako smo dvije, onda to znacin da je on lojalan nama dvjema.

Imate li iskustva s vC?

Da, vitamin C stvarno dobro radi. Ovo je moje iskustvo: s 22 godine dobila sam upalu grla koja nije prolazila 3 mjeseca. Pila sam i antibiotik i alternativne lijekove – nista. Onda sam kupila askorbinsku kiselinu i doslovno jedan dan pila visoke doze. Ujutro kao da ništa nije bilo.

 • Kako to da pratite moj rad i dali itko drugi na ovim prostorima daje informacije koje ja dajem?

Potražila sam te sama nakon što su ti izbrisali Fb..Ne znam sa sigurnošću ima li još koga osim tebe jer samo tebe pratim.

 

Ako imate bilo kakav upit, slobodno mi se javite u inbox na @ipernar.
Izvor: https://t.me/pernar/9401

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE