Intervju s 2. ženom koja nije globohomo

Pitanja postavio: Ivan Pernar

 

 • Za početak možeš li reći koju riječ o sebi i koliko si dugo na kanalu?

Pozdrav. Majka sam dvoje djece i imam 34 g. Na kanalu sam od kad postoji i mnogo tog sam ovdje naučila. Nisam bila svijesna prije, da su amalgam plombe i mrtvi zubi štetni za zdravlje. Da Vitamin C i jod svako treba da ima kod kuće. Isto tako nisam bila svijesna ni te ekipe koja nam sve ovo nameće kao naprimjer migrante i cijepiva. Ima tu jos mnogo tog za nabrajati. Čovjek uči dok je živ.

 • Kakve vrijednosne sudove mediji danas nameću ženama?

Fizički izgled i da se bore za jednaka prava kao muškarci. Stvaraju sliku da idealna žena treba da bude kao one Hollywood glumice. Da je bitnije da je sva od plastike i da ima Chanel torbicu od tog, da bude majka i živi neki normalan i zdrav život.

 • Kako ti se čine današnji muškarci?

Čine mi se jako nezadovoljni, izgubljeni i slabi, imaju fokus na pogrešne stvari. Sve više imam osjećaj da žene postaju hrabrije i dominantnije. Muškarcima je bitnije da se pokazu u seksu, nego da rade na sebi i zdravlju. Pornići su im mozak zamutili.

 • Kako je to živjeti s muškarcem koji još uvijek ne želi izvadit amalgamske plombe, a istovremeno imaš svu svijest o tome jer pratiš moj kanal?

To me jako nervira. Najgore je, što on zna da sam u pravu i da je to štetno ali takav je tip, da mnoge stvari ostavlja za poslje. Ali to je jako loša navika, jer sutra ga može nedaj Bože strefit neka bolest, pa će onda biti kasno za kajanje.

 • Kada čitaš moje objave u kojima provociram globohomo ekipu, kakve to emocije budi u tebi?

Slažem se potpuno s tobom, kad je ta tema u pitanju. Osjećam bes i muka mi je, što sve vise ljudi to podrzavaju. Da uce djecu u skolama da je to normalno? Fuuuuuuj!!!

 • Što misliš o muškarcima koji se cijepe?

Da su teske budale,koji su podlegli pritisku.

 • Koja je po tvom sudu najveća zabluda kojoj robuju žene?

Ima ih mnogo.Mislim da je to ipak fizicki izgled,uvjerene ako to promjene,da ce bit sretne i prihvacene.

 • Što bi poručila mladim ženama koje će tek postati majke?

Da se pobrinu prije za zdravlje. Ako imaju amalgam plombe i mrtve zube da što prije povade to iz usta. Ni pod koju cijenu da cijepe djecu. Uživajte što više dok su mali, jer vrijeme prebrzo prolazi. Napomenila bi još jednu bitnu stvar: kad postanete majke vodite racuna i o mužu, nađite vremena i za njega i ako je to normalno da djeci treba pažnja non stop. Meni da nije brak bio čvrst, pukao bi poslje prve trudnoće ,jer smo se udaljili i fokusirali samo na dijete (pogotovo ja).

 • Zašto mišljenje žena poput tebe ne možemo vidjeti u mainstream medijima?

Zato što ne žele ovako mišljenje da čuju, jer im ne ide u korist.

 • Koju poruku bi htjela poslati globohomo ekipi koja nas prati?

Da su na krivom putu i da dođu sebi što prije.

 • Da nemaš muža, a da osoba poput mene ima ženu, a imajući u vidu da osoba koje razmišljaju poput mene nema puno, bi li radije imala globohomo muža (koji je za cjepiva, za Zelenka, jede šećer i bijelo brašno, ima amalgamske plombe itd.), ili dijelila nekog poput mene s drugom ženom i zašto?

Nisam iskreno nikad razmišljala o takvom odnosu. Muž mi je protiv toga što je gore navedeno, jedino sto mora riješit su još zubi. Mislim da je teško održati takvu vezu, kad je umiješana treća osoba, pogotovo ako su i djeca u toj priči, kad tad ce doći do problema. Mislim da je tu najveći razlog za takav odnos, neke seksualne fantazije. Ja mužu ispunjavam njegove seksualne zelje i fantazije, tako da mu nije potrebno imati jos jednu ženu kraj mene?

 

Izvor: https://t.me/pernar/9408

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE