AktualnoZdravje

Drevesa nas ščitijo pred (nevarnim) žarčenjem oz sevanjem!

Tole (iz poskusa, glej video) smo sicer vedeli, a vedno znova pozabljam(o), da nas drevesa in listi z njega dejansko in dobesedno fizično (za)ščitijo pred škodljivim sevanjem, ki prihajajo iz 5G oddajnikov in drugih ‘antenskih’ naprav.

Iz tega stališča bi bilo najbolje živeti v gozdu ali posaditi okoli svojega bivalnega objekta veliko dreves, ker pa drevesa ne zrastejo v enem dnevu (niti v enem letu), je treba iskati drug(ačn)e načine zaščite pred (tovrstnimi in vsemi drugimi) sevanji …, ali se preseliti, preden nam skurijo možgane in telesa.

Za tole sem slišal oz o tem bral že pred leti … in verjamem v to (če kdo ne, naj napiše v komentar, zakaj ne). Sploh zato, ker je pred leti po celi Sloveniji potekala ‘akcija’ (morda še zdaj), da je treba v mestih oz mestnih središčih posekati ‘vso’ (ali pa čim več) drevje.

Na pripombe ljudi, ‘če je res treba vse posekati’, je bilo ‘njihov’ (kakor utemeljen) odgovor, da so drevesa bolna … in da s seko ščitijo njih (nas, ljudi, torej spet kakor v naše dobro), da ne bodo drevesa padla na njih.

Zanimivo, v našem mestu so nekatera drevesa rasla 50+ let, pa niso bila nikoli bolna, v minulih letih pa so kar naenkrat zbolela. Konkretno, pred občino v Trebnjem je npr. v minulih letih naenkrat ‘zbolelo’ vseh pet ali šest starih, velikih dreves in vsa so bila posekana …

Sevanje iz oddajnikov je zelo nevarno, pred njim pa nas zaščitijo že drevesa oz listi le-teh.

Lahko da so ‘zbolela’ le v glavah ‘strokovnjakov’ iz Arboretuma (strokovnjakom pa se, kot smo naučeni, ne sme nasprotovati, a morda so tudi oni zgolj – plačanci elite), lahko da so prisilno zbolela (z zastrupljanjem iz neba), a v tem primeru bi bila zastrupljena tudi vsa drevesa izven mest, tj gozdovi. Pa niso. Torej?

Kot vedno, je treba tudi tu (po)iskati rešitev (napišite tudi vi, kje jo vidite) … Kot vidimo iz poskusa, že samo listi dreves zelo dobro ščitijo pred sevanjem/žarčenjem. Jaz priporočam (to mi zdajle pade na misel, morda je zamisel brez veze!), da okoli hiše napeljemo ‘staro, dobro’ vinsko trto, ki že v enem letu požene velike, bogate liste, hkrati pa nam da jeseni zelo zdrav plod. Hkrati priporočam, da okoli hiše zasadite še čim več drugega zelenja (ideje …?).

Sočasno lahko seveda okoli hiše naredite svoj gozd, tj sadovnjak, ki vas ne bo le ščitil pred sevanji, ampak vam bo dajal tudi ‘kruh’, tj sadje. Naj zelenje in drevje raste, naj zraste do naše zmage!

.
PS: Iz videa (povezava) tudi vidimo, kako veliko je sevanje iz mobilnikov (največje je ob sprejemu zveze klicočega), zato priporočam pogovore preko mikrofona ali slušalk. Če ima kdo boljše predloge, bom vesel … (kar v komentar z njimi).

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE