Dr. Jerneja Tomšič: »Vsi tisti, ki se sedaj cepijo, privolijo v to, da so poskusni zajčki.«

Dr. molekularne biologije Jerneja Tomšič, ekskluzivno za revijo 5D:

»Pri pandemiji COVID-19 se PCR tehnologija uporablja kot nekakšen „zlati test“ za diagnozo virusa. Edino, kar lahko PCR naredi, je, da namnoži delček (izbrano sekvenco 100-200 nukleotidov) genoma virusa (30 tisoč nukleotidov), toliko, da ga merilna naprava zazna. Pozitiven test nam ne more povedati, ali je tista sekvenca bila v genomu, ki je cel, ali pa je bil genom razgrajen v krajše delčke, kar se pri RNA molekuli rado zgodi. Kako so pa dobili ta genom? S sekvenciranjem mešanice genskega materiala (ne le čistega virusa) in sestavljanjem s pomočjo računalniškega modela (pri čemer so vedeli, da iščejo virus iz družine coronavirus). Nikoli niti niso dokazali, da ta virus, vnesen v gostitelja, povzroči simptome, tako da res ne vemo, kaj pomeni pozitiven test.

Sama bi vam zastavila še eno vprašanje: zakaj se vedno govori samo o pozitivnih testih, smrtih, maskah, umivanju rok in lockdownih, nikoli pa ne o tem, katera je najboljša pot za izboljšanje imunskega sistema, o katerem smo vedno vedeli, da nam pomaga pri obrambi pred boleznimi?

“Nikoli niti niso dokazali, da ta virus, vnesen v gostitelja, povzroči simptome, tako da res ne vemo, kaj pomeni pozitiven test.”

Pri vsem tem nekaj ne štima in zaenkrat je veliko več vprašanj kot odgovorov. Na žalost je vedno slišana le ena stran medalje, ki pa ne pove, da so ta „cepiva“ (genska terapija), ki jih sedaj ponujajo kot edinega rešitelja iz te pandemije, šele v zadnji fazi testiranja, rezultati glede dolgoročnih posledic teh „cepiv“ pa bodo znani šele s koncem leta 2022 ali v začetku 2023. Vsi tisti, ki se sedaj cepijo, privolijo v to, da so poskusni zajčki. Prosim, razmislite, nimate dveh življenj.«

 

Članek je bil objavljaen v 1. številki revije 5D.

Dodaj odgovor

CLOSE
CLOSE